RSS Feed

Bærbar mus - Bedste billige mus til bærbar computer?

30. januar 2011 | Computer & Tilbehør

Bærbar MusEfterhånden som vi alle har bærbare computere i hjemmet, kan det være et rigtig smart med en god USB mus. I stedet for at bruge den typiske touch pad bærbare computere har, vil en god mus gør det meget hurtigere at arbejde på din bærbare. I denne artikel kan du lære mere om mus til din bærbare computer og derved få købt den helt rigtige der passer til netop dit behov.

Er en bærbar mus ikke bare en mus?

Nej, der findes en lang række forskellige typer af computermus, der hver især har deres fordele og ulemper. Når det kommer til at købe en mus til din bærbare computer, er der også et par andre ting du skal være opmærksom på.

Køb en bærbar mus der har en ordentlig størrelse

Det første er størrelsen. Selvom ideen med et bærbar computer er at den skal fylde så lidt som muligt er det en rigtig god ide at købe en mus der har en ordentlig størrelse. Nogle producenter reklamere med speciel designede og meget små mus. Udgå at købe en af disse, selvom de ser smarte ud er praktisk talt alle sammen rigtige dårlige at bruge.

Køb derfor en mus der har en ordentlig størrelse. Enten medium eller fuld størrelse som du kender fra en stationær PC.

Trådløs eller USB mus?

Personligt foretrækker jeg en god USB mus frem for en trådløs. Dette hænger sammen med at trådløse mus bruger batterier. Sidder du er i gang med et projekt hvor du skal bruge musen, er det rigtig træls når musen løber tør for strøm. Ud over dette er det bare generelt træls at skulle have løse batterier liggende, når det eneste formål er at sikre du rent faktisk kan bruge din mus.

En optisk mus er altid at foretrække

Praktisk talt alle mus der kommer på markedet i dag er optiske mus og dette er rigtig godt for dig som forbruger. Optiske mus fungere nemlig på langt de fleste overflader, det er jo ikke altid du lige har musemåtten med når du er på farten. Sørg derfor for at købe en optiskmus.

Andre ting at være opmærksom på

Vær sikker computer musen har et scrool hjul. Lagt de fleste har dette og med god grund. Du bruger det mere end du tror. Til gengæld kan du godt spare på knapperne. Nogle mus kommer med en masse knapper, tre er rigeligt for de fleste.

Klar til køb

Du er nu klædt på til at finde en godt mus til din bærbare computer. Bemærk i øvrigt at mus der er designet til stationære computere sagtens kan bruges til bærbare computere. Vælger du en USB mus er det bare at sætte stikket i og så spiller det hele. Af mærker kan jeg anbefale at købe en mus designet af Logitec. God fornøjelse med din nye computer mus.