RSS Feed

Køb af sækkestol / sækkepude

3. november 2010 | Diverse Forbrugerguides

Pift stuen eller arbejdspladsen op med en sækkepude med et fedt mønster. Sækkepuder fås i spændende farver og sjove faconer, de skaber en afslappet stemning og giver liv til din stue. I denne artikel kigger vi på sækkepuder / sækkestole. Vi undersøger hvilke mærker der er og hvad du skal være opmærksom på når du skal til at købe en sækkepude.

Materiale valg

Mange producenter bruger polyester eller nylon der er vaskbart, smuds og vandafvisende. Man kan dog også finde nogle producenter der bruger hør. Vælger man hør kan man bestille sækkestole med navn flere steder. Hør sækkestole behøver ikke at værre kedelige den kan også fås i flotte mønster og flotte farver.
Nogle sækkestole har PVC-coating på indersiden der gør at sækkestolen også kan bruges udendørs.
Kig evt. på om betrækket kan tages af og vaskes.

De fleste sækkestole er fyldt med 200 til 400 liter Krøyerkugler. Krøyerkugler har høj mekanisk styrke, det vil sige at de ikke bliver trykket flade med tiden. Der er også gode alternativer til krøjerkugler eks EPS kugler der er lavet af polystyren.

Hvis du køber en af de billiger modeller sække stole kan de godt have en lidt "kemikalie agtig" lugt når de er helt nye. Dette skyldes at kuglerne de bruger i dem ikke har helt samme høje kvalitet som krøjerkugler.

Pris

Priser på en billig sækkestol ligger på 900,- eller billigere hvis man kan finde dem på tilbud. De dyre sækkestole ligger på 2500,- og op efter.

Mærker fra forskellige producenter

FatCat sækkepude
HappyCat sækkestol fra RoomMate
FatBoy
Fashionbag sækkestol fra Sitting Bull
Children´s Chair og Balina Children fra Sit and Joy
Brasilazy sækkepude

Forhandler:

Ide møbler, bilka, ilva
Du kan mange steder få sækkepuder billigere hvis du køber dem online.