RSS Feed

Køb tøj online - find dit modetøj på nettet.

12. november 2010 | Diverse Forbrugerguides

Rigtig mange køber efterhånden tøj online. Leder du også efter modetøj online er der efterhånden ubegrænsede muligheder for at finde tøj der passer til din tøjstil. I dag er der så mange steder på nettet du kan købe tøj at det kan værre svært at finde rundt i. Til med kan du også købe billigt tøj på udenlandske hjemmesider og måske spare penge i forehold til at købe det på danske sider.
I denne artikel hjælper vi dig med at sortere i siderne og vælge de gode sider til at købe tøj på nettet.

Hvorfor købe tøj online

Her kommer et par af grundende til hvorfor så mange er begyndt at køber tøj online.

Spare penge

Du kan spare op mod 40% hvis du køber tøj online. Hvordan kan det lade sig gøre? Jo, en webshop spare mange penge ved ikke at have udgifter til personale, leje af lokaler, strøm, mellemleverandøre osv. Når du køber tøj ved nogle webbutikker får du faktisk varen direkte fra producenten, det betyder at de heller ikke skal have noget lager.

Spare tid

Et par klik og så har du købt en ny skjorte online. For det meste bliver den leveret en til to dage senere.

Stort udvalg

Du har værdens største udvalg lige ved din fingerspis. Du er ikke en gang begrænset af at du kun kan købe der føres i Danmark. Du kan købe fra lige hvor du vil!

Hvad man værre opmærksom på når man køber tøj online.

Byttegaranti

Under søg sidens byttegaranti. Hvad koster det hvis du skal have byttet fordi du har fået købt bukserne i en forkert størrelse? Nogle steder betaler de faktisk fragt hvis der skal byttet til en anden størrelse

Fragt priser

Iser hvis du kun køber enkelte stykker tøj er det vær at kigge på sidens fragtpris. Mange steder er det gratis hvid du køber for over et bestemt beløb. Check også om der er ekstra ekspeditions gebyr på siden.

Leverings tid.

Check sidens leveringstider, de fortæller for det meste også noget om hvor god sidens kundeservice er.

Hvordan er siden du skal til at købe tøj fra?

Der skal værre gode billeder på den pågældende hjemmeside. Hvis kvaliteten af bilderne på siden ikke er høj nok kommer man nemt til at købe noget tøj der ikke ser ud som man troede eller tøj der har en anden farve.

Andre gode råd

  1. Du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte sidens kundeservice hvis du har spørgsmål til det tøj du vil købe som ikke er besvaret på siden. Hvis der er en god side kan de både kontaktes via telefon eller email.
  2. Man spare penge ved at købe billigt tøj fra et andet land?
  3. De gode sider har mange mål på deres tøj. Få en ven til at hjælpe med at tage dine mål eller tag målende på tøj du allerede har der passer dig godt.
  4. Køb med dankort giver bedre forbruger beskyttelse end køb på konto.

Husk også at læse test af det tøj du skal ud og købe, står du f.esk. og skal købe ny flyverdragt til dit barn så læs vores artikel om flyverdragt test. Du skulle nu værre godt klædt på til at købe dit nye tøj online.