RSS Feed

Viking gummistøvler eller LaCrosse gummistøvler

22. september 2011 | Diverse Forbrugerguides

Synes du også der er et hav af mærker der laver gummistøvler og kan du ikke helt finde ud af om du vil bruge 100 eller 1000 kroner på et par, så læs med her.
Hvis du gerne vil have et par gummistøvler som også er behagelige at gå i så er det værd lige at give lidt mere for dem. Man får mere gummistøvle for pengene hvis man giver 300 -400 kroner, men det kan også sagtens gøre det.

Et rigtig godt norsk mærke er Viking, de laver blandt andet nogle rigtig gode og komfortable Viking gummistøvler til både voksne og børn. De har et stort udvalg af forskellige modeller med og uden for. En anbefalelsesværdig model er Viking Slagbjørn. Den er smart med snøre og har nogle gode såler og et lækkert finish. De er alle produceret af naturgummi som har den ene ulempe at de kan blive møre og revne. Der er dog hjælp at hente. Man kan købe noget spray der indeholder silikone til at spraye dem med.

En lidt billigere og mindre miljøbelastende løsning, er at smøre dem med brun sæbe. Viking er meget kendt for god kvalitet og komfort, mens LaCrosse laver nogle lidt mere moderigtige modeller og i mange forskellige mønstre som man ikke finder hos Viking. Så hvis man går efter at være individuel så er det LaCrosse man skal gå efter. Der er også Ilse Jacobsen som er en smart støvle med snøre hele vejen op.

Hvad koster de?

Prisen på Viking gummistøvler ligger fra 450 kr. og opefter. De fleste ligger dog omkring de 400 - 500 kroner. La Crosse er noget dyrere og prisen ligger fra 800 kr. og op.
Et par byggemarkeds gummistøvler fås for ca. 100 kr.

Gummistøvler til børn

Hvis man har børn med brede fødder så er Bundgaard et godt mærke at gå efter og også en god kvalitet. Ce lavi laver også dejlige støvler som er meget bløde og smidige at have på, og gode for børn med en lidt smallere fod. Begge mærker ligger på en prisklasse mellem 200 - 300 kroner.
Man kan også købe et udmærket par i Super Brugsen til 100 kr. Men så får man lidt mindre komfort.

Billige gummistøvler fra Jem og Fix eller andre byggemarkeder?

Er man ikke så meget til mærkevarer hvor man jo altid betaler lidt bare for navnet, så er gummistøvler man kan købe i et byggemarked også ganske udmærkede til prisen. Man kan få et par til omkring hundrede kroner. Men er det nogle man bruger meget er det værd at købe et par i en sko butik, hvor de også er meget hjælpsomme hvis de skulle gå i stykker efter kort tid.

Køb af gummistøvler på nettet?

Man kan købe sine sko på nettet hos forskellige udbydere, men sko bør man altid prøve at have på foden, så derfor bør man i hvert fald at prøve den specifikke model i en sko butik først.