RSS Feed

Catering i Århus

25. oktober 2012 | Diverse Forbrugerguides
Hvis du står og skal til at holde en fest er det oplagt at bestille maden udefra. At lave alt maden til din fest selv er et kæmpe arbejde, men hvordan finder du et godt catering firma.

Når det kommer til catering / dinner transpotable er der rigtig mange firmaer at vælge i mellem. Samtidig er kvaliteten og ikke mindst prisen meget forskellig. En af de bedste råd er derfor at gå efter anbefalinger i vennekredsen.

Hvor meget koster det af få et catering firma til at komme med maden?

Priserne fra de forskellige dinner transpotable firmaer er meget forskellige. Nogle tilbyder en stor buffet andre et mindre, men rigtig godt udvalg. Selvom prisen pr. kurvet er høj er det ikke sikkert at maden og serveringen er i top. Priserne ligger typisk omkring 60,- og op til 200,-.

Prisen afhænger dog meget af hvad du bestiller og det er derfor en god ide at tage kontakt til catering firmaet for at høre hvad det du ønsker præcis kommer til at koste.

Diner transportable Arhus

Hvis du bor i Århus området er et rigtig godt sted at bestille din mad til julefrokosten, konfirmationen, firmafesten og lignende hos Århus catering. Der er tale om et mindre og lokalt firma i Århus, men dette sikre at du får en yderst personlig og venlig betjening. Samtidig er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Søger du catering i Århus er Århus Catering et godt valg.

Et godt catering firma har altid en god kok ansat

Det er et must at det catering firma du vælger har en kok ansat til at lave maden. En ting er at kunne lave mad til en kantine, noget helt andet er maden der bør serveres til en fest. Vælg derfor altid kun en catering service der har en kok ansat til at tilberede maden.

Husk også at tjekke om servering er en del af prisen. Nogle firmaer oplyser kun prisen pr. kuvert og ikke den ekstra omkostning hvis der også skal være betjenings personale med.