RSS Feed

Lav din egen hjemmeside

25. august 2013 | Diverse Forbrugerguides

Når det kommer til at lave din egen hjemmeside er der masser af muligheder at vælge i mellem. Langt de fleste ender dog med en løsning som op ingen måde er optimal.

Er det svært at lave sin egen hjemmeside?

Som nybegynder kan det være svæt at finde ud af hvor man skal starte. Alle de steder der tilbyder at du kan oprette en hjemmeside reklamerer over det hele og alle påstår at de har den bedste løsning.

Så i stedet for at vælge den første løsning du bliver tilbudt kommer her nogle anbfalinger, således at du kan få lavet den bedst mulighe hjemmeside.

  • For at få en hurtig og stabil hjemmeside anbefales at købe plads på et webhotel. Her kommer din hjemmeside så til at ligge og alle vil nemt og hurtigt kunne indlæse din hjemmeside.
  • WordPress er i dag den bedste løsning for nybegyndere. WordPress er både brugervenligt og har masser af features, Lav din egen hjemmeside i WordPresss og kom godt fra start.
  • At have dit eget domænenavn er i dag den eneste rigtige løsning hvis du vil tages seriøst. Der ser både proffesionelt ud og du kan få bedre placringer i søgemaskinerne
  • Du har kun 3-4 sekunder til at overbevise en bruger om at de skal blive på din hjemmeside. Penge til et proffesionelt WordPress tema er derfor godt give ud.

Kan jeg godt lave en hjemmmeside uden erfaring?

Ja, systmer er i dag så brugervenligt at alle kan lave deres egen proffesionelle hjemmeside hvis du er villige til at bruge lidt tid på det. Dette kan spare dig for mange penge.

Ved at lave en hjemmeside selv kan du gøre meget billigere end hvis du købte hos et web bureau. Ud over det vil selv nemt kunne lave tilføjelser og rette i det eksisterende indhold.

Er WordPress virkelig så godt?

Ja, WordPress er rigtig godt til at hjemmesider i. Det er både søgemaskinevenligt og har masser af gratis plugin. Dette betyder at du nemt kan tilføje nye features på din hjemmeside. Samtidig kommer løbende nye opdateringer således at evt. fejl bliver rettet og at sikkerhedshuller bliver lukket.

Ud over dette så er WordPress helt gratis. Det er derfor blevet utroligt populært og har du et spørgsmål om WordPress er der masser af hjælp at hente online. Hver fjerde hjemmeside der bliver oprettet i dag er lavet i WordPress - så det er bare med at komme i gang.